Alles over Topturn Special Products

Jos Hendriks
Jos Hendriks

Jaren ervaring in topoplossingen

Het gezicht achter Topturn Special Products is Jos Hendriks. Jos heeft zijn sporen ruim verdiend in de land- en tuinbouw. Zo is hij tientallen jaren werkzaam geweest in de mengvoederindustrie. Ook heeft Jos jarenlang gewerkt in de handel in bijproducten en conserveringsmiddelen. Jos spreekt de taal van boer en tuinder en kent de problemen die op diverse vlakken spelen uit de dagelijkse praktijk. Met Topturn Special Products brengt hij letterlijk beweging in bedrijfsdilemma’s.

Distributeur BioAktiv in Benelux en Denemarken

Topturn Special Products heeft de exclusieve rechten voor de distributie van BioAktiv in de Benelux en Denemarken. De producten van BioAktiv worden geproduceerd volgens een speciaal bioresonantie procedé. BioAktiv werkt zuurstofactiverend. Het geeft een enorme stimulans aan de ontwikkeling van aerobe bacteriën. Slechts een kleine hoeveelheid BioAktiv geeft een groot effect.

wereldkaart

BioAktiv producten

Efficiënt werken, platte organisatie

Topturn Special Products

Efficiënt werken in een platte organisatie met korte lijnen én de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat zijn de kenmerken van Topturn Special Products.

Contact

Stel uw vraag